SADA JE SVE JASNO! Nedović odlučio da KAŽE o izostanku iz tima Srbije na Mundobasketu!

Autor:

Sport

26.09.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda Meridianbet je u saradnji s Evroligom održala medija dan.

SADA JE SVE JASNO! Nedović odlučio da KAŽE o izostanku iz tima Srbije na Mundobasketu!

Foto: Starsport

Nije bilo Nemanje Nedovića na Svetskom prvenstvu u Manili, iako je košarkaš Crvene zvezde Meridianbet bio na spisku putnika za Mundobasket.

Nastupio je bivši igrač Panatinaikosa u Atini na Akropolis kupu, ali je potom doneo odluku o kojoj je prvo obavestio selektora Svetislava Pešića i direktora reprezentacije Dragana Tarlaća.

Kasnije se oglasio i saopštio da se "nije snašao u datoj ulozi", međutim, u razgovoru s novinarima otkrio je da se nije pokajao ni posle osvojenog srebra.

- Nema kajanja, to je bila moja odluka. Jednostavno, ne bih se mnogo vraćao na sve to, ali meni su se desile mnogo lepe stvari u životu – jednostavno mi je fokus bio na tim stvarima. Nema kajanja, proveo sam to vreme na najlepši mogući način - rekao je Nedović na medija danu.

Ne krije da je srećan zbog osvojenog drugog mesta, pa je čestitao "nesuđenim" saigračima iz reprezentacije.

- Mnogo mi je drago što su momci napravili rezultat jer znam koliko im je bilo naporno i psihički i fizički. Sve je to na kraju imalo smisla sa tom medaljom - istakao je Nemanja Nedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading