VAŽNO ZA SVE GROBARE! Poznato da li Obradović RAČUNA na Aleksu u ABA Superkupu!

Autor:

Sport

18.09.2023

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije vratio se iz Manile s osvojenom srebrnom medaljom.

VAŽNO ZA SVE GROBARE! Poznato da li Obradović RAČUNA na Aleksu u ABA Superkupu!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na nedavnom Mundobasketu u Manili, a jedan od najvećih junaka u timu Svetislava Pešića bio je Aleksa Avramović.

Uzdanica Partizana bio je najbolji defanzivac takmičenja, iako je trofej zvanično završio u rukama Dilona Bruksa, Čačanin je pružio daleko bolju partiju, a uz to i eliminisao Kanađanina na putu ka finalu, koje smo nažalost izgubili od Nemačke.

Očekivalo se da će po povratku u domovinu, Avramović dobiti produženi odmor i da neće biti u konkurenciji za predstojeći Superkup pod pokroviteljstvom AdmiralBet ABA lige, koji crno-bele očekuje u Podgorici.

Republika

Foto: Starsport

 

Ipak, trener Partizana Željko Obradović, odlučio je da uvrsti Aleksu na spisak igrača kojima raspolaže, pred duele u "Morači", što svakako raduje sve grobare.

Dakle, sjajni bek neće imati nimalo pauze i gubiti takmičarski ritam, već će se odmah vratiti klupskim obavezama u novoj sezoni.

Klub iz Humske će prvi meč u Podgorici odigrati danas od 15 časova protiv Mege. U ostalim utakmicama, sastaju se: Cedevita Olimpija - Igokea (12.00), Budućnost - Zadar (18.00) i FMP - Studentski centar (21.00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading