SLOMIO JOJ KOST I ISEKAO PO LICU! Novi JEZIVI detalji napada NBA zvezde na izabranicu!

Autor:

Sport

12.09.2023

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mučki i bez razmišljanja.

SLOMIO JOJ KOST I ISEKAO PO LICU! Novi JEZIVI detalji napada NBA zvezde na izabranicu!

Foto: Tanjug/AP

Kao grom iz vedra neba odjeknula je celim svetom informacija da je Kevin Porter Junior, saigrač srpskog centra Bobana Marjanovića u Hjuston Roketsima, tokom ponedeljka priveden, jer je izvršio fizički napad na svoju devojku Kisre Gondrezik!

Danas su, međutim, isplivali na videlo novi detalji, dok američki mediji javljaju da je Kisre, inače bivša WNBA igračica, morala da bude hospitalizovana.

Prema pisanju medija u SAD, ona je u bolnicu stigla u modricama i sa najmanjem jednom slomljenom kosti, dok se u izveštaju navodi da ju je "poznata osoba više puta udarila po telu i stavljala ruke na vrat".

 

 

Kisre je pronađena i sa posekotinom na licu, dok se nemila situacija odvijala u jednoj hotelsokj sobi. Kako se pretpostavlja, par je izašao na večeru i do nasilja je došlo po povratku u hotel.

Porter je inače član Hjustona od 2021. godine, a pre toga je dve godine igrao za Klivlend Kavalijerse. U proseku je beležio 15,3 poena po meču prethodne sezone, a njegova zarada u najjačoj ligi na svetu godišnje iznosi 16 miliona dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading