GROBARI U ŠOKU: Partizan ostao bez BRUTALNOG košarkaša!

Autor:

Sport

11.09.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće sledeće sezone igrati u prestonici Srbije.

GROBARI U ŠOKU: Partizan ostao bez BRUTALNOG košarkaša!

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Letonski košarkaš Arturs Žagars, jedna od najvećih zvezda nedavno završenog Mundobasketa, neće potpisati ugovor sa Partizanom, pošto će, kako grčki mediji prenose, postati novi igrač Fenerbahčea.

Žagars je odigrao Mundobasket iz snova, predvodio je Letoniju do neočekivanog petog mesta, a takođe je u meču sa Litvanijom postavio rekord svetskih prvenstava, pošto je u duelu dve baltičke zemlje upisao čak 17 asistencija.

Odmah su krenule glasine o tome gde će nekadašnji košarkaš Nevezisa nastaviti karijeru, bilo je jasno da ga čeka transfer u neki od klubova iz Evrolige, a pominjali su se Fenerbahče, Baskonija, ali i Partizan.

Ipak, kako prense brojni izvori iz Grčke, Žagars će karijeru nastaviti u istanbulskom Feneru, sa kojim će potpisati trogodišnji ugovor.

Ipak, Žagars neće odmah zaigrati za tim Dimitrisa Itudisa. Njega čeka pozajmica u Vulfse iz Viljnusa, a legendarni klub iz Turske zadržava pravo da Žagarsa u bilo kom trenutku vrati sa iste. Stvarno sjajan posao za šampiona Evrolige iz 2017. godine.

Na taj način je Partizan ostao bez brutalnog pojačanja, kom su se svi grobari nadali, pa će se crno-beli okrenuti ostalim opcijama na tržištu u potrazi za novim plejmejkerom pred narednu sezonu.

Inače, Letonac je na Svetskom prvenstvu u proseku imao 12,4 poena i 7,4 asistencija uz malo preko dva skoka po utakmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Valjak

11.09.2023 21:54

NE BRIGAJ ,PARTIZAN DOBIJA ROSA BOLJEG ,MNOGO BOLJEG IGRACA NBA !