DONEO SRBIJI PETO ZLATO U NIZU, PA PORUČIO: Samo da košarkaši i Novak UZMU što treba!

Autor:

Sport

10.09.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moćna poruka sjajnog basketaša.

DONEO SRBIJI PETO ZLATO U NIZU, PA PORUČIO: Samo da košarkaši i Novak UZMU što treba!

Foto: KSS

Strahinja Stojačić

Basketaška reprezentacija Srbije pobedila je Litvaniju rezultatom 22:20, u finalu Evropskog prvenstva, koje se igralo u Jerusalimu.

Pobedu našim basketašima je doneo Strahinja Stojačić, dvojkom u poslednjem napadu, čime je Srbiji doneo petu zlatnu medalju u nizu na šampionatima Starog kontinenta.

Strahinja je sada dao intervju za Sportal, gde je istakao da je ponosan na čitav tim.

- Utisci su stvarno neverovatni. Uspeli smo i sa malo izmenjenim sastavom da ostvarimo rezultat koji smo zacrtali, tako da sam baš ponosan na ceo tim - započeo je Stojačić.

MVP prvenstva je istakao da je verovao da će lopta ući u koš u poslednjem napadu.

- Imali smo dva, tri napada za pobedu, nije baš da smo odmah rešili. Nekako se postavilo tako da je lopta kod mene i stvarno sam verovao da cu rešiti. Iskreno sam znao da će ući, baš sam napravio lepu poziciju i zbog celog turnira koji smo igrali na karakter, verovao sam da će i ta lopta da uđe - dodao je.

Istakao je da sigurno neće uskoro skidati brkove, koji su postali njegov prepoznatljiv znak.

- Definitivno brkove još neko vreme neću skidati. Donose sreću i dalje! - istakao je popularni "Dr. Strange", a zatim je imao poruku i za Novaka Đokovića i košarkaše Srbije.

- Samo da i oni uzmu to što treba!

Podsetimo, košarkaši Srbije igraju finale Svetskog prvenstva protiv Nemačke, od 14:40, dok Đoković od 22 sata igra u finalu US opena, a rival mu je Danil Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading