PO HITNOM POSTUPKU! Oglasio se Miško Ražnatović!

Autor:

Sport

31.08.2023

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Boriša Simanić doživeo je povredu u Manili i za njega je Mundobasket završen.

PO HITNOM POSTUPKU! Oglasio se Miško Ražnatović!

Foto: Starsport

Srpski košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović

Tim povodom saopštenje je izdao Košarkaški savez Srbije, a povodom nesreće koja je zadesila nekadašnjeg ljubimca delija oglasio se i jedan od najpoznatijih menadžera Miodrag Miško Ražnatović.

On je uz sliku sa bivšim igračem Zvezde Meridianbet napisao "Budi jak".

Podsetimo, KSS je pre toga dao obrazloženje nesrećnog dešavanja posle meča sa Južnim Sudanom:

- Nakon utakmice za Južnim Sudanom, reprezentativac Srbije Boriša Simanić je zbog povrede završio takmičenje. U duelu ispod koša Srbije, pred kraj jučerašnjeg meča, Simanić je dobio jak udarac laktom u predelu bubrega. Procena sudija, čak i nakon gledanja ponovnog snimka je da prilikom udarca nije bilo namere, ali Simanić zbog bolova nije mogao da nastavi meč.

 

 

Odmah po izlasku iz igre, Boriša je upućen na urgentno odeljenje bolnice u Manili, gde je prvo zadržan na ispitivanju, da bi u toku noći pod nadzorom doktora reprezentacije Srbije, prof. dr Dragana Radovanovića i operisan.

Boriša se oseća dobro, bubreg i sve funkcije su sačuvane, ali je nakon operacije završio svoje učešće na Svetskom prvenstvu - navodi se u saopštenju KSS.

Prosto je neverovatno s kakvim se pehovima susreće selektor Srbije Svetislav Pešić, pošto su prethodnih dana povređeni bili Filip Petrušev i Aleksa Avramović, koji su propustili meč poslednjeg kola grupe B na Svetskom prvenstvu.

"Orlovi" će u drugom krugu igrati protiv Dominikanske Republike i Italija, a meč s "azurima" na programu je u petak od 10 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading