POVRATAK U VOLJENI KLUB? Evropski velikan tera miljenika delija!

Autor:

Sport

25.08.2023

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li iskusni as ponovo obući crveno-beli dres.

POVRATAK U VOLJENI KLUB? Evropski velikan tera miljenika delija!

Foto: Starsport

Koreografija Delija

Košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet bi iznenada mogao da dobije ogromno pojačanje uoči nove sezone.

Naime, iz Turske su stigle vesti da Nemanja Bjelica više nema šta da traži u Fenerbahčeu i da klub pokušava da ga se otarasi.

- Preneli smo Nemanji Bjelici i njegovom menadžeru da ne računamo na njega u sezoni pred nama - rekao je generalni direktor istanbulske ekipe Derija Janijer, a preneo je "Jurohups".

Ipak, nije sve tako jednostavno.

- Pošto je u pitanju igrač sa važećim ugovorom, počeo je da trenira sa ekipom. U narednom periodu ćemo pokušati da rešimo tu situaciju - dodao je Janijer.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica

Takođe, ista sudbina zadesila je i Nika Kalatesa, koji bi takođe mogao da stigne u Beograd, ali u redove Partizana.

Što se Bjelice tiče, on je prethodnu sezonu proveo u Feneru, ali se zbog povrede nije baš naigrao.

Nemanja Bjelica je košarkom profesionalno počeo da se bavi u Trajskirhen Lajonsima, odakle ga je aktuelni selektor Srbije Svetislav Pešić doveo u Crvenu zvezdu Meridianbet. Na Malom Kalemegdanu se zadržao dve godine, pre nego što je pojačao Baskoniju, a zatim je prešao u Fenerbahče, gde je postao MVP Evrolige.

To mu je bila preporuka za odlazak u NBA, gde je nosio dresove Minesota Timbervulvsa, Sakramento Kingsa, Majami Hita i Golden Stejt Voriorsa, sa kojima je osvojio šampionski prsten.

Nakon sedam godina u najjačoj ligi na svetu, usledio je povratak u Istanbul, a posle samo jedne sezone u Turskoj bi ponovo mogao da obuče crveno-beli dres, čemu se nadaju svi zvezdaši. Ipak, za sada nema spekulacija o tome, ali bi potez Fenerbahčea da precrta Bjelicu mogao da ih podgreje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
KO JE JOS SADA NA REDU

25.08.2023 20:23

E bas ce se ovaj naigrati