NIŠTA OD DEBIJA! Košarkaš Partizana IZNENADA ostao bez POZIVA za reprezentaciju!

Autor:

Sport

24.08.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar Zek Ledej neće igrati za selekciju Azerbejdžana.

NIŠTA OD DEBIJA! Košarkaš Partizana IZNENADA ostao bez POZIVA za reprezentaciju!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana Kevin Panter i Zek Ledej

Iako se prethodnih dana pominjala mogućnost da će košarkaš Partizana nastupiti za reprezentaciju Azerbejdžana, pošto je trebalo da dobije papire ove države, to se ipak neće dogoditi!

Košarkaški savez Azerbejdžana je urgirao i dao pasoš Donti Holu, koji trenutno nastupa za učesnika "fajnal-fora" Monako, člana francuske lige.

Tako Zek Ledej, ipak, neće igrati u pretkvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2027. godine, gde će se Azeri sastati protiv Švajcarske, Republike Irske i lažne države Kosovo.

 

Podsetimo, Ledej je dao nemerljiv doprinos Partizanu u osvajanju AdmiralBet ABA lige i plasmanu u Top 8 Evrolige, gde su nesrećno zaustavljeni od madridskog Reala, kasnijeg osvajača pehara, u četvrtfinalu, posle vođstva od 2:0 u seriji (2:3).

Nasuprot tome, Donta Hol je koji igra na poziciji centra, očigledno je ispunio sve zahteve Saveza, kojii je tražio košarkaša na visokim pozicijama.

Foto: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

 

Azerbejdžan sa američkim centrom će dobiti ozbiljno pojačanje, igrača koji je prethodne sezone prosečno beležio 12 poena i 5 skokova u domaćoj ligi.

On će se tako pridružiti prvoj zvezdi tima i sunarodniku Amerikancu Džordanu Dejvisu, koji uveliko nastupa za ovu selekciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading