NOVI ODLAZAK IZ ZVEZDE MERIDIANBET: Krilni centar NAPUSTIO crveno-bele!

Autor:

Sport

22.08.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan igrač koji sledeće godine neće igrati u Beogradu.

NOVI ODLAZAK IZ ZVEZDE MERIDIANBET: Krilni centar NAPUSTIO crveno-bele!

Foto: Starsport

Delije slave pobedu nad Partizanom

Lazar Đoković, momak rođen 2004. godine, napustio je redove Crvene zvezde Meridianbet.

Krilni centar će sledeće godine igrati na koledžu Ksavijer, jednom od poznatijih koledža u Americi.

Od svog košarkaša su se i crveno-beli oprostili na društvenim mrežama:

- KK Crvena zvezda Meridianbet želi Lazaru puno sreće uspeha i zdravlja u SAD.

Klub je sa igračem postigao dogovor po kome će nakon završetka obrazovnog i košarkaškog programa u Americi, Crvena zvezda Meridianbet imati pravo da vrati Lazara u klub sa kojim ia ugovor, ili prihodovati obeštećenje.

Lazar Đoković se biranim rečima oprostio (trenutno) od svog kluba:

- Ne znam odakle bih počeo, pre svega bih želeo da se zahvalim svakom momku iz KK Crvena zvezda Meridianbet, bolje saigrače, drugove i prijatelje nisam mogao zamisliti. Učinili ste mi ove dve godine nezaboravnim. Od najmladjih kategorija do seniora. Imao sam strah pre odlaska i treniranja sa seniorima, ali već posle prvog treninga sam shvatio da nije bilo potrebe za tim, jer sam upoznao neverovatne ljude koji su me tretirali kao svog, od početka. Neki su mi bili i mentori, od kojih sam mnogo naučio. Svaki trenutak koji smo proveli na terenu osećao sam se kao u svojoj rodjenoj kući. Koliko god mi je bio loš dan ili sam bio povredjen, uvek ste bili tu da me utešite i podignete. Hteo bih da se zahvalim svim trenerima, fizioterapeutima, doktorima, stručnom stabu, menadžmentu i celom klubu. Od prvog do poslednjeg dana ste me prihvatili kao člana porodice. Pomogli ste, brinuli ste, naučili me da budem bolji igrač, ali i pre svega bolji čovek. Ne mogu opisati ljubav prema ovoj velikoj porodici…

i ovo nije kraj !

Hvala vam na svemu!

Lazare tvoja Crvena zvezda Meridianbet želi ti sve najbolje, i puno uspeha na koledžu Ksavijer – navodi se na sajtu Crvene zvezde Meridianbet. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading