NEOČEKIVAN PROBLEM ZA SRBIJU: "Orlovi" saznali LOŠE VESTI pred Mundobasket!

Autor:

Sport

16.08.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan težak protivnik u Aziji.

NEOČEKIVAN PROBLEM ZA SRBIJU: "Orlovi" saznali LOŠE VESTI pred Mundobasket!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Košarkaška reprezentacija Južnog Sudana savladala je selekciju Venecuele sa 80:61, u jednoj od poslednjih pripremnih utakmica pred start Svetskog prvenstva u košarci. 

Tokom sve četiri četvrtine, reprezentativci Južnog Sudana su dominirali nad protivnikom, što je naglašeno naročito u poslednjem kvartalu, kada su postigli ubedljivih 28 poena, naspram 18 koje je Venecuela uspela da ubaci. 

Najefikasniji igrač Južnog Sudana bio je Karlik Džouns, postigavši 14 poena, dok su ga pratili Marijal Šajok sa 13, odnosno Sandeja Deha sa 12 ubačenih poena. 

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije

Nestor Kolmenjares iz Venecuele istakao se kao najefikasniji igrač meča sa 19 poena, ali je nedostatak podrške saigrača uticao na ubedljiv poraz od Južnog Sudana. Ovo je jasno ukazalo na izazove sa kojima će se Venecuela suočiti na Mundobasketu.

Podsetimo, Južni Sudan će biti rival Srbije na predstojećem Mundobasketu, a dobra forma našeg rivala sigurno ne može da raduje Svetislava Pešića i njegove pulene, pošto su bodovi protiv afričke selekcije već bili upisani.

Inače, Srbija igra večeras od 19 časova protiv Portorika, a taj duel možete pratiti u live blogu na našem portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading