POTEZ O KOME ĆE SE PRIČATI! Bogdan Karaičić DONIRAO gotovo 5.000 evra od prodaje PRSTENA u humanitarne svrhe!

Autor:

Sport

25.07.2023

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomoćnik Željka Obradovića napravio gest za svaku pohvalu.

POTEZ O KOME ĆE SE PRIČATI! Bogdan Karaičić DONIRAO gotovo 5.000 evra od prodaje PRSTENA u humanitarne svrhe!

Foto: KK Partizan

Bogdan Karaičić

Prelep gest Bogdana Karaičića, jednog od pomoćnika trenera Partizana Željka Obradovića i odluka da proda svoj šampionski prsten AdmiralBet ABA lige, naišao je na brojne pozitivne komentare.

Ekspresno je bilo poznato da će sav zarađeni novac proslediti u humanitarne svrhe, a sada je klub iz Humske objavio i kojoj sumi je reč.

Georgesku Jonuc je ponudio 585.998 dinara što ujedno bila i najveća ponuda, tako da će taj novac biti prosleđen tamo gde je najpotrebniji.

 

 

Partizan je u prethodnoj sezoni prekinuo deset godina dug post i osvojio regionalni pehar.

Crno-beli su, podsetimo, u finalu regionalnog takmičenja savladali večitog rivala Crvenu zvezdu Meridianbet s 3:2 u pobedama, pošto su slavili u majstorici pred svojim navijačima.

Ekipa je u Evroligi stigla do Top 8 faze, gde je zaustavljena od kasnijeg šampiona madridskog Reala, iako je vodila 2:0 u plej-of seriji, ali će i pored te eliminacije drugu godinu zaredom igrati u najelitnijem klupskom evropskom rangu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading