IZ DVA RAZLOGA: Evo zbog čega je Nikola Jokić ODJAVIO Pešića!

Autor:

Sport

24.07.2023

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiju neće predstavljati najbolji igrač na prvenstvu sveta.

IZ DVA RAZLOGA: Evo zbog čega je Nikola Jokić ODJAVIO Pešića!

Foto: Starsport

Nikola Jokić

Selektor Srbije Svetislav Pešić obrazložio je zbog čega je centar Nikola Jokić odbio da zaigra za "orlove" na Mundobasketu.

GUROVIĆ BLJUJE VATRU: Klinci su nekad GINULI za ovu zemlju, ostajali INVALIDI, OSAKAĆENI, a sada ih BOLI... ŽALOSNO je šta se dešava!

As Denvera je mentalno i fizički potrošen i trenutno nije spreman da preuzme odgovornost koju sa sobom nosi predstavljanje nacionalnog tima.

Što se tiče Jokića, sa njim je obavljeno nekoliko razgovora, to su najbolji razgovori koje sam imao sa nekim od igrača koji ne mogu da se odazovu. On se fizički i mentalno istrošio i nije spreman da preuzme odgovornost. To su igrači koji nisu na spisku. Voleo bih da govorimo o igračima koji su na spisku, ali vas to verovatno ne zanima - izjavio je Kari na konferenciji za medije.

Republika

Foto: Starsport

Pašićo Jokiću - umor i potrošenost

Podsećanja radi, Svetsko prvenstvo zajednički organizuju Japan, Indonezija i Filipini (25. avgust - 10. septembar), a selekcija Srbije će u prvoj fazi takmičenja odmeriti snage sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading