IZ NBA U PODGORICU! Budućnost nastavlja da se POJAČAVA!

Autor:

Sport

22.07.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon igre zagonetki, ozvaničen je transfer.

IZ NBA U PODGORICU! Budućnost nastavlja da se POJAČAVA!

Foto: Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Košarkaški klub Budućnost pojačao je svoje redove Amerikancem Mekinlijem Rajtom IV koji je minulu sezonu proveo u Dalasu.

 

 

Ranije u toku dana, Miško Ražnatović je postavio zagonetku kojom je zaintigirao košarkašku javnost koja je mislila da je Boban Marjanović igrač koji će preći u Budućnost.

Ovaj 24 - godišnji košarkaš je u NBA karijeri igrao za Minesotu, gde se kalio u razvojnom timu, baš kao i u Dalasu za koji je igrao posle jednogodišnjeg boravka u Timbervulfsima. Prethodnu sezonu, uz kratke epizode u najjačoj konkurenciji, nastupao je i za rezervni sastav Maveriksa Teksas Ledžends.

Ovo će mu biti prvo iskustvo u Evropi.

Budućnost se ozbiljno pojačava ove sezone, već su doveli Džakorija Vilijamsa iz Napolija, Alerika Frimena iz Bešiktaša, Marvina Džonsa iz Hapoel Holona, Flečera Mekgija iz Studentskog Centra,  Andriju Grbovića iz Mege i Andriju Slavkovića iz Studentskog Centra.

Ostaje da se vidi da li je još neko nan radaru tima iz Podgorice, a svakako nas očekuje jedna od najzanimljivijih sezona AdmiralBet ABA lige u istoriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading