PAO NEMA NAMERU DA STANE: Stiže i DESETO pojačanje!

Autor:

Sport

16.07.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Litvanac na pragu "zelenih".

PAO NEMA NAMERU DA STANE: Stiže i DESETO pojačanje!

Foto: Instagram/Printscreen/dpg7000

Grčki Panatinaikos nastavlja da radi punom parom. "Zeleni" iz Atine žele da se vrate na put uspeha, renoviranje igračkog kadra je u toku, a poslednje ime na radaru ekipe iz OAKA arene je litvanski centar Donatas Motejunas.

 

 

Ovaj košarkaš bio je važna karika ekipe Saše Obradovića u prethonoj sezoni u kojoj je Monako, pored osvajanja titule državnog prvaka, igrao i na završnom turniru Evrolige.

Motiejunas ima veliko internacionalno iskustvo. Posle igranja u domovini, nastupao je za Trevizo, Prokom, potom se oprobao u NBA gde ga je Minesota draftovala 2011. pa trejdovala u Hjuston. Igrao je još i za Nju Orleans i San Antonio.

Pre konačnog povratka u Evropu, branio je i boje pojedinih kineskih klubova - Šandonga, Šangaj Šarksa i Ćinjang Tajgersa. U Kini se profilisao u jednog od najboljih stranaca koji je igrao u toj zemlji.

Ako dogovri prelazak u PAO, biće deseto pojačanje Atinjana za narednu sezonu.

U klub su ovog leta stigli Kajl Gaj, Kostas Adetokoumbo, Dimitris Moraitis, Luka Vildoza, Matijas Lesor, Dinos Mitoglou, Kostas Slukas, Joanis Papapetru i Džerian Grant.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading