SVE JE JASNO KAO DAN! Potpis vredan preko milion evra: Ledej i Partizan su UDARNA VEST!

Autor:

Sport

29.06.2023

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli nisu uspeli da ubede jednog od najpouzdanijih igrača da stavi paraf na novi ugovor, a u pregovorima je zapelo zbog ogromnih apetita asa rešenog da "naplati" sjajne igre tokom sezone 2022/2023.

SVE JE JASNO KAO DAN! Potpis vredan preko milion evra: Ledej i Partizan su UDARNA VEST!

Foto: Starsport

Zek Ledej

Zek Ledej, krilni centar koji je stekao status ljubimca grobara, odbio je produžetak ugovora sa Partizanom, otkriva "Sport klub".

Amerikanac je tražio platu od ,12 miliona evra po sezoni, što crno-beli nikako nisu mogli da mu obezbede, pa do dogovora nije došlo.

U međuvremenu, grčki mediji su izvestili da Ledej na stolu ima dve ponude, i to od Panatinaikosa i Makabija. PAO je već doveo dva asa koji su minule takmičarske godine branili boje večitih (Vildoza i Lesor), a naciljao je i povratak Joanisa Papapetrua.

Republika

Foto: Starsport

Ledej bira - Atina ili Tel Aviv?

Ledej je do sada igrao za Hapoel Gilboa Galil, Olimpijakos, a bio je član još Žalgirisa i Olimpije iz Milana odakla je 2021. došao u Beograd. Sa "parnim valjkom" se okitio "prstenom" koji je namnenjem prvaku AdmiralBet ABA lige, dok je u top 8 fazi Evrolige zaustavljen od strane Real Madrida, porazom rezultatom 3:2 u seriji, posle preokreta.

Za Amerikanca boravak u srpskoj prestonici je većprošlost, a on se nalazi na raskrsnici - Grčka ili Izrael?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading