OGLASIO SE LESOR: Francuz otkrio zbog čega je napustio Partizan i izabrao PAO!

Autor:

Sport

28.06.2023

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor izjavio je danas da je srećan što je potpisao ugovor sa grčkim klubom i dodao da želi da ostvari dobru saradnju sa navijačima zelenih.

OGLASIO SE LESOR: Francuz otkrio zbog čega je napustio Partizan i izabrao PAO!

Foto: Starsport

Centar Partizana Matijas Lesor tokom večitog derbija

Lesor je juče potpisao ugovor sa grčkim klubom do juna 2025. godine. On je prethodne dve sezone bio član Partizana, a pre toga je igrao za Makabi, Monako, Bajern, Unikahu, Crvenu zvezdu, Nanter i Šalon.

 

 

- Neobično sam srećan što sam postao deo Panatinaikosa. Klub nije imao zapažen uspeh poslednjih godina, ali sada teži da se vrati na nivo na kome pripada. Nešto slično je bilo i sa Partizanom prošle sezone. Veoma mi se dopada što ću učestvovati u ovom planu, koji doživljavam kao veliki izazov - rekao je Lesor za zvanični sajt Panatinaikosa.

On je istakao da dobro poznaje istoriju Panatinaikosa i uspehe koje je ovaj klub ostvario u evropskoj košarci.

- Lično, svestan sam da je ovo velika organizacija sa velikim zahtevima, što mi je već rekao Joanis (Papapetru). U novoj sezoni ekipa će biti veoma konkurentna i jedva čekam da počnem da radim sa ovim klubom - dodao je francuski košarkaš.

Lesor je priznao da je razgovarao sa bivšim saigračem Papapetruom pre nego što je potpisao ugovor sa Panatinaikosom.

Republika

Foto: Starsport

Papapetru savetovao Lesora

- Doneo sam odluku da dođem ovde zbog veličine kluba i velike baze navijača, koje ima, ali i zbog izazova da budem deo nastojanja kluba da se vrati tamo gde pripada - istakao je Francuz.

Lesor je rekao da bi voleo da dobru saradnju sa navijačima Panatinaikosa, kao što je imao i sa pristalicama Partizana.

- Moja veza sa navijačima Partizana je došla sama po sebi. Nadam se da će me navijači Panatinaikosa voleti kao i pristalice Partizana. Ova dva kluba imaju veliku bazu navijača, koji imaju nekoliko sličnosti. Važno je da se Panatinaikos vrati velikim rezultatima - naveo je Lesor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading