REŠENA MISTERIJA LEDEJOVOG ŠORTSA: Otkriven GLAVNI KRIVAC za ŽUTU boju na opremi Amerikanca!

Autor:

Sport

25.06.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih košarkaša crno-belih nastavlja da intrigira javnost.

REŠENA MISTERIJA LEDEJOVOG ŠORTSA: Otkriven GLAVNI KRIVAC za ŽUTU boju na opremi Amerikanca!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana imali su fenomenalnu sezonu koju su krunisali titulom u AdmiralBet ABA ligi. Crno-beli su posle pet mečeva finalne serije savladali Crvenu zvezdu Meridianbet sa 3:2, te su posle deset godina čekanja ponovo stigli do trona u regionalnom takmičenju.

Tokom finalne serije regionalnog takmičenja u centru pažnje bio je Zek Ledej. Naime, krilni centar "parnog valjka" igrao je u šortsu koji je evidentno promenio boju (iz bele u žutu), a kružile su priče zbog čega je to tako.

Foto: Starsport

Zek Ledej i čuveni crno-žuti šorts

Navodno Ledej nije oprao šorts tokom čitave sezone, a razlog za tako nešto je banalan. Amerikanac je sujeveran, pa nije želeo da mu se neko meša u navike. Ipak, realanost je drugačija i konačno je istina izašla na videlo.

"Glavni krivac" za izgled Zekovog šortsa su konjska mast za zagrevanje mišića i mast za ruke koje Ledej koristi pred utakmice, pri čemu (ne)svesno dodiruje šorts.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading