Crveno-beli MONAH SA OSTROGA dovodi Mirotića na Mali Kalemegdan? "Pregovori su teški, ali idu u PRAVOM SMERU" (FOTO)

Autor:

Sport

25.06.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni sveštenik Ilija Buha fotografijom je zagolicao maštu svim delijama.

Crveno-beli MONAH SA OSTROGA dovodi Mirotića na Mali Kalemegdan? "Pregovori su teški, ali idu u PRAVOM SMERU" (FOTO)

Foto: Starsport

Nikola Mirotić naredne sezone neće igrati u Barseloni i zbog ovog košarkaša trenutno se na transfer pijaci vode pravi ratovi.

Navijači beogradskih večitih rivala, Crvene zvezde Meridianbet i Partizana, sanjaju da bi Mirotić mogao da dođe u prestonicu Srbije i obuče dres baš njihovog kluba.

Poznato je da jedan od najboljih igrača Evrope voli Srbiju, te da mu je crveno-bela boja blizu srca, a tim sa Malog Kalemegdana upravo je dobio još jednog velikog aduta u pregovorima.

Crveno-beli monah, Ilija Buha, koji je široj javnosti postao poznat kada je svim srcem navijao za Zvezdu Meridianbet u evroligaškom okršaju protiv Asvela, okačio je na društvene mreže fotografiju sa Nikolom Mirotićem uz koju je poslao poruku koja je zagolicala maštu svih delija.

- Pregovori su teški, ali idu u pravom smeru - napisao je on i označio Crvenu zvezdu Meridianbet.

 

 

U komentarima se javio veliki broj delija i svi su sa oduševljenjem dočekali ovu poruku sveštenika Ilije. Monah iz Prizrena danas je deo bratije manastira Ostrog, a navijači se nadaju da će baš on biti ključan faktor u pregovorima između Crvene zvezde Meridianbet i Nikole Mirotića.

Ipak, teško je verovati da će Mirotić krenuti ka Beogradu jer ima ponude nekolicine veoma bogatih evropskih klubova koji su favoriti za njegov potpis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading