IGRAČI PARTIZANA SE PROPISNO OBRUKALI! Na proslavi titule VREĐALI košarkaše Zvezde Meridianbet! Evo šta o tome kaže LEGENDARNI reprezentativac!

Autor:

Sport

23.06.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom euforije zbog slavlja, Obradovićevi izabranici se zaneli.

IGRAČI PARTIZANA SE PROPISNO OBRUKALI! Na proslavi titule VREĐALI košarkaše Zvezde Meridianbet! Evo šta o tome kaže LEGENDARNI reprezentativac!

Foto: Starsport

Alen Smailagić i navijači Partizana

Nije bilo nijednog incidenta za vreme finalne serije AdmiralBet ABA lige između Partizana i Crvene zvezde Meridianbet, koja je posle pet mečeva rešena trijumfom crno-belih u Štark areni.

Izabranici Željka Obradovića trijumfovali su u seriji sa 3-2 i prekinuli decenijski post, vrativši šampionsku titulu u Humsku ulicu.

Iako na parketu nije bilo ekscesa, igrači Partizana potrudili su se da bace mrlju na sve urađeno pokazavši nepoštovanje prema košarkašima Zvezde Meridianbet.

Naime, po završetku utakmice, u trenucima euforije zbog slavlja, Zek Ledej i Alen Smailagić su ružnim povicima i gestikulacijama prednjačili u vređanju momaka u crveno-belim dresovima.

- Odgovor na celu situaciju bio je kod Željka Obradovića, koji je pred svaku utakmicu nagoveštavao da je važno da se utakmice odigraju na najbolji mogući način, sa korektnim navijanjem i bez gestikualcijama. Ako je neko kao Žoc zamolio da se to uradi, onda se dolazi do pitanja zašto se pravi primitivizam od strane pojedinaca ili igrača? - kaže Dragan Kapičić za "Republiku".

Foto: Starsport

Dragan Kapičić

Legendarni košarkaški as i proslavljeni reprezentativac Jugoslavije, smatra da se tome može stati na put:

- To je pitanje za klubove, rukovodstvo-navijači-igrači, to mora bude povezana linija i da se kroz razgovor sa njima uspostavi ravnoteža i balans koji će da uvek daje rezultate. Ovakve scene samo štete utakmicama koje igraju večiti rivali, kao i čelnicima lige, koji su organizatori svega, ali i košarkaškoj Srbiji - dodaje Kapičić.

Prokomentarisao je i dešavanja sa petog meča:

- Bio bi promašaj da nisam odgledao utakmicu. Kada bi se analiziralo, bilo je zadovoljstvo, jer sam video neke iskusnije igrače kako prednjače po potezima, ali postoji i kvalitet kod mladih košarkaša. Zvezda je u trećem duelu bila primer prave agresije, koji je dovela do toga da igra četvrti, a potom i peti meč. Ovaj derbi će ostati u lepom sećanju, kada se gleda igra koju su večiti pružili, međutim, uz sitne propuste pojedinaca kojih uvek ima - istakao je Dragan Kapičić za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading