HAOTIČNE SCENE NA DERBIJU! Letele flaše, baklje, atmosfera USIJANA! Doneta konačna ODLUKA! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2023

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Panatinaikosa i Olimpijakosa sastali su se u finalu grčkog prvenstva.

HAOTIČNE SCENE NA DERBIJU! Letele flaše, baklje, atmosfera USIJANA! Doneta konačna ODLUKA! (VIDEO)

Foto: Prinstcreen/Twitter

Nemile scene viđene su u četvrtoj utakmici najvećih atinskih rivala, pošto su gostujući igrači bili obasuti flašama sa vodom i bakljama od strane pristalica "zelenih".

Meč je gotovo bio rešen, jer su Pirejci u trenutku prekida vodili 28 poena razlike (63:35), ali su onda navijači Panatinaikosa rešili da preuzmu stvar u svoje ruke i izazovu horor, zbog kojeg je nastao prekid utakmice.

Košarkaši oba tima su bežali, kako ih razuzdani navijači ne bi pogodili.

Dok su navijači Panatinaikosa napuštali tribine, što je zapravo bio ultimatum arbitara, polomljeno je na desetine sedišta koja su letela ka parketu.

Letele su stolice, flaše sa vodom i petarde, dok policija nije mogla da se izbori sa huliganima na tribinama, koji su bili frustrirani zbog očajne igre Panatinaikosa, koji je tokom cele sezone bio ispod klupskog renomea. Na kraju je odlučeno da se dvorana isprazni, međutim, utakmica nije nastavljena.

Pred ovaj meč, Olimpijakos je imao vođstvo od 2:1 u seriji, pa ako se četvrti meč registruje u njihovu korist postignutim rezultatom, Pirejci će osvojiti drugu uzastopnu titulu šampiona Grčke.

Inače, Oli je igrao i finale Evrolige ove sezone, ali je poražen u borbi za pehar od madridskog Reala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading