FRANCUZ BEZ PODRŠKE NAJBLIŽIH TOKOM FINALA: Lesorova izabranica i sin napustili Beograd!

Autor:

Sport

14.06.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesti koje se nikako neće svideti navijačima crno-belog tima.

FRANCUZ BEZ PODRŠKE NAJBLIŽIH TOKOM FINALA: Lesorova izabranica i sin napustili Beograd!

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Košarkaši Partizana su slavili protiv Crvene zvezde Meridianbet, rezultatom 88:80, i tako poveli sa 1:0 u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige.

Crno-beli su dominirali u prvom delu, kada su stekli ogromnih dvadeset razlike - 56:36, pa igračima Duška Ivanovića nije pomogla ni znatno bolja igra u nastavku susreta.

Jedan od najzaslužnijih za trijumf domaćina je bio Matijas Lesor, koji je upisao devet poena, uz pet skokova i dve ukradene lopte, što mu je bilo dovoljno da meč završi sa 18 indeksnih poena.

Ipak, Lesora su posle meča sačekale loše vesti. Naime, francuskog košarkaša su sinoć bodrili vanbračna supruga Trejsi i njihov preslatki jednoipogodišnji sin Matson, ali prema njenim rečima, oni neće biti tu i na drugom duelu.

Ovo je moj poslednji dan, poslednji meč ovde - napisala je Lesorova supruga i najavila odlazak iz Beograda, zajedno sa Matsonom.

Poznato je da je Matijas privržen svom sinu, pa je pitanje kako će reagovati kada zna da on neće biti na tribinama u drugom meču finalne serije protiv najljućeg rivala.

Podsetimo, drugi meč finala je na programu u četvrtak, od 20 časova, a domaćin će ponovo biti ekipa Partizana.

Što se samog Lesora tiče, poznato je da u svojim redovima žele da ga vide Panatinaikos i Virtus, pa je pitanje da li su ovo možda njegove poslednje utakmice u crno-belom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading