AMERI SE POKLONILI NAJBOLJIMA! Đoković i Jokić su ih NATERALI da SKINU KAPU Srbima! (FOTO)

Autor:

Sport

14.06.2023

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici US Opena odali su priznanje najboljim srpskim sportistima.

AMERI SE POKLONILI NAJBOLJIMA! Đoković i Jokić su ih NATERALI da SKINU KAPU Srbima! (FOTO)

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Novak Đoković

Osvanula je na zvaničnom Instagram profilu US Opena, poslednjeg grend slema u sezoni, objava Amerikanaca u kojoj su se poklonili, ne samo Novaku Đokoviću, već i Nikoli Jokiću.

Najbolji teniser sveta je podigao pehar na Rolan Garosu, postao rekorder sa 23. grend slem titule i srušio Rafaela Nadala sa trona.

Iste nedelje, samo dan kasnije, Srbe je oduševio i Nikola Jokić, koji je doneo Denveru šampionsku titulu, prvu u istoriji franšize!

Foto: printscreen/us open

 

Zbog toga su se ispred "Flešinga" poklonili srpskim asovima i odali im priznanje, napisavši "Srbija je mala zemlja ali ima najboljeg košarkaša i tenisera". Zanimljivo da su pored fotografija dvojice "Džokera" iz US Opena ostavili i zastavu Srbije, zbog čega su posebno oduševili!

- Sport je nešto što je Srbiju uvek guralo napred. Čak i pre 20-30 godina. Imamo Đokovića koji je za nas najbolji svih vremena. Sada imamo i NBA šampiona. Dobar je trenutak da budeš Srbin - reči su Nikole Jokića, posle osvojene NBA titule.

Ostaje da se vidi da li će prva zvezda Denvera igrati na Mundobasketu za Pešićeve "orlove", gde bi mogao da dočeka i prvo zlato u reprezentaciji, čime bi kompletirao izuzetno uspešnu ovu sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading