NASMEJANO LICE ŽELJKA OBRADOVIĆA! Trener Partizana u akciji, OVAKVOG ga dugo niste VIDELI! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.05.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana igraju drugi meč polufinalne serije AdmiralBet ABA lige protiv Cedevita Olimpije (18.00).

NASMEJANO LICE ŽELJKA OBRADOVIĆA! Trener Partizana u akciji, OVAKVOG ga dugo niste VIDELI! (VIDEO)

Foto: Starsport

Željko Obradović

Posle ubedljive pobede u prvoj utakmici pred grobarima, crno-belima se pruža da već večeras u Stožicama drugim trijumfom obezbede plasman u finale regionalnog takmičenja.

Partizan je u prethodnim mečevima četvtrfinala protiv Studentskog centra pokazao oscilacije i tek u majstorici izborio plasman na megdan "zmajčekima".

Razliku u kvalitetu, ipak, Obradovićevi izabranici su pokazali već u prvom duelu sa Slovencima trijumfovavši rezultatom 85:70.

Na poslednjem treningu crno-belih u Sloveniji viđena je sjajna atmosfera:

Najtrofejniji evropski stručnjak "razigravao" je svoje izabranike i nasmejano pratio svaki njihov potez.

Retke su situacije kada trenera crno-belih Željka Obradovića možemo da vidimo na parketu u ovakvom izdanju, što je posebno obradovalo sve navijače kluba iz Humske.

Podsetimo, ukoliko se plasiraju u finale AdmiralBet ABA lige, košarkaši Partizana će igrati protiv branioca titule Crvene zvezde Meridianbet.

Tim sa Malog Kalemegdana je još ranije sa maksimalnih 2:0 u seriji eliminisao podgoričku Budućnost i boriće se za novi trofej.

Partizan će, ipak, zbog boljeg plasmana na kraju ligaškog dela sezone, imati prednost u finalu, u slučaju eventualne majstorice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading