RASTU TENZIJE PRED DERBI U MORAČI: Budućnost se oglasila zvaničnim saopštenjem!

Autor: Tanjug

Sport

22.05.2023

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgoričani imaju važnu poruku uoči utakmice sa Crvenom zvezdom Meridianbet.

RASTU TENZIJE PRED DERBI U MORAČI: Budućnost se oglasila zvaničnim saopštenjem!

Foto: Starsport

Vildoza i Mitrović protiv Budućnosti

Košarkaški klub Budućnost pozvao je navijače podgoričkog tima da ne vređaju ekipu Crvene zvezde Meridianbet i članove njihovih porodica na predstojećem drugom meču polufinala plej-ofa AdmiralBet ABA lige.

Budućnost će u utorak od 20 časova u Podgorici dočekati ekipu Crvene zvezde Meridianbet u drugom meču polufinala plej-ofa AdmiralBet ABA lige. Serija se igra na dve pobede, a crveno-beli su u prvom meču slavili 93:55.

Budućnost je u saopštenju navela će kapije Sportskog centra Morača biti otvorene od 18 časova i 30 minuta.

- Klub moli sve navijače da dođu što ranije na utakmicu kako bi se izbegle gužve na ulazima zbog detaljnih provera prilikom ulaska. U dvoranu je strogo zabranjeno unošenje sitnih predmeta, upaljača, ambalaže, pića i pirotehnike. Takođe, molimo vas da poštujete numeraciju sedišta zbog izbegavanja gužvi na sektorima - navodi se u saopštenju kluba iz Podgorice.

- Budućnost poziva sve navijače da u meču sa Zvezdom Meridianbet ne bude vređanja gostujuće ekipe i njihovih porodica. AdmiralBet ABA liga strogo zabranjuje vređanje po nacionalnoj, verskoj, rasnoj i polnoj osnovi i zbog kršenja pravila će uslediti pražnjenje dela tribina ili cele sale. Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno - ističe se, između ostalog, u saopštenju Budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading