CRNO NA BELO! Prst u oko Željku: Partizan ostao bez DRAGOCENOG igrača!

Autor:

Sport

18.05.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napustio je redove "parnog valjka", Amerikanci ga kuju u zvezde.

CRNO NA BELO! Prst u oko Željku: Partizan ostao bez DRAGOCENOG igrača!

Foto: Starsport

Tristan Vukčević sa igračima Partizana

Mladi košarkaš Tristan Vukčević zablistao je pred NBA skautima u SAD. Trener Partizana Željko Obradović bio je vidno nezadovoljan Vukčevićevom odlukom da se otisne "preko bare", a sudeći po 21 poenu, koliko je noćas postigao, nije pogrešio.

Bivši igrač Real Madrida je pogodio osam od deset šuteva iz igre, uključujući sva tri pokušaja za tri poena. Pored toga, imao je još dva skoka.

Bio je najefikasniji u ubedljivoj pobedi svog tima Hajns nad ekipom Ričman 122:95 na "draft kombajnu" u Čikagu.

Veliki uticaj u malo akcije za Tristana Vukčevića koji je pokazao sjajne veštine za dvometraša. Nema mnogo visokih igrača na ovom draftu koji mogu da šutiraju i poentiraju sa različitih pozicija onako kako on može - glasi kratka analiza nastupa perspektivnog Vukčevića.

Podsetimo da crno-bele večeras od 19 časova očekuje gostovanje Studentskom centru u Podgorici, a "meč odluke" za naš portal komentarisao je bivši reprezentativac Srbije Aleksandar Rašić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading