UDARIO NA EVROLIGU: Vlasnik Panatinaikosa OPLEO po takmičenju - spomenuo čuvenu tuču u Madridu!

Autor:

Sport

17.05.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grk, očigledno, ne planira da se zaustavi.

UDARIO NA EVROLIGU: Vlasnik Panatinaikosa OPLEO po takmičenju - spomenuo čuvenu tuču u Madridu!

Foto: youtube.com/ Eurohoops TV

Dimitris Janakopulos

Dimitris Janakopulos, prvi čovek Panatinaikosa, svakako je jedan od najkontroverznijih ličnosti u istoriji Evrolige, pa tako i njegove izjave uvek privlače dosta pažnje.

Ekscentrični Grk je sada dao novu, u kojoj je potvrdio da će u budućnosti OAKA arena nositi ime Pavlos Janakopulos, po njegovom preminulom ocu, a zatim se okrenuo novim napadima ka elitnom takmičenju u Evropi.


Ovaj klub se vraća tamo gde pripada kako u Grčkoj tako i u Evropi. Košarka se menja, Evroliga se menja. Mi smo platili previsoku cenu za našu revoluciju i borbu za pravdu. Poslali smo Bertomeua kući. Neki pričaju o osveti, ali ja ne bih tako pričao, voleo bih da su nam vratili oduzete pobede, plasmane i trofeje i naravno novac koji su nemilosrdno jurili dok sam govorio istinu - izjavio je Dimitris Janakopulos.

Foto: www.profimedia.rs

Tuča na meču Real Madrid-Partizan

Zatim je pričao i o četvrtfinalnoj seriji Evrolige između Real Madrida i Partizana, koju je obeležila tuča u finišu druge utakmice.

- Kazne koje su donete na nedavno održanom meču između Real Madrida i Partizana (i to ne samo sada) pokazuju malicioznost i prave ciljeve Bertomeuovog režima prema meni: Morali su da me eliminišu, ali nisu uspeli - zaključio je Janakopulos.

Podsetimo, Partizan je imao prednost od 2:0, ali su nakon tuče suspendovani Matijas Lesor na jednu, odnosno Kevin Panter na dve utakmice, što se ispostavilo kao veliki hendikep za crno-bele, koji su vezali tri poraza i tako stali na poslednjoj prepreci pred F4 turnir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading