JOKIĆ OTVORIO DUŠU! Srbin PREGAZIO Lejkerse, pa ZAGRMEO: Znali smo to! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.05.2023

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Denvera otkrio je šta mu je prolazilo kroz glavu kada su se Lebron, Dejvis i ekipa "vraćali iz mrtvih".

JOKIĆ OTVORIO DUŠU! Srbin PREGAZIO Lejkerse, pa ZAGRMEO: Znali smo to! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Los Anđeles Lejkerse u prvom meču finalne serije Zapadne konferencije NBA lige rezultatom 132:126.

Najbolji pojedinac meča bio je Nikola Jokić koji je susret završio sa 34 poena, uz 21 skok i 14 asistencija.

Dokazao je srpski as da želi NBA prsten ove sezone, a po završetku prve utakmice finalne serije Zapada nije mogao da sakrije zadovoljstvo zbog pobede, mada se osvrnuo i na one malo lošije segmente.

- Imali smo uspone i padove. U prvom poluvremenu smo kontrolisali igru. Kontrolisali smo sve. Tempo igre, odbranu, skok. A u drugom smo sve to izgubili. Lejkersi su zaista dobra ekipa, a mi smo u drugom poluvremenu izgubili ono što nas je krasilo u prvom - rekao je Jokić, a zatim se osvrnuo na momenat kada su Lejkersi mogli da se "vrate iz mrtvih":

- Znali smo da će se vratiti u jednom trenutku. To je težak tim, a pobeda sa jedan ili 20 razlike u ovo doba godine, nema razlike. Pobeda je pobeda.

Pored Jokića, briljantan je bio i Džamal Marej sa 31 poenom, dok su Lejkerse predvodili Entoni Dejvis (40 poena i deset skokova) i Lebron Džejms (26 poena, 12 skokova i devet asitencija).

Sledeći susret je na programu u četvrtak na petak od 02.30 posle ponoći, a Denver je ponovo domaćin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading