SKANDAL U EVROLIGI: Navijači PLJUVALI plejmejkera - šokantna ispovest Obradovićevog igrača!

Autor:

Sport

15.05.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se najbolje proveo na teškom gostovanju.

SKANDAL U EVROLIGI: Navijači PLJUVALI plejmejkera - šokantna ispovest Obradovićevog igrača!

Foto: Starsport

Dante Egzum i Majk Džejms

Košarkaši Monaka uspeli su da izbore plasman na završni turnir Evrolige, nakon što su u majstorici savladali na svom terenu ekipu Makabija i na taj način sebi obezbedili mesto među četiri najbolje ekipe u Evropi.

Posle ove serije, oglasio se i Donatas Motejunas, centar Monaka, koji je izjavio da je iznenađen ponašanjem navijača ekipe iz Izraela na utakmicama broj tri i četiri.

- Veliki deo našeg tima nikada nije igrao plej-of i ta tenzija se videla u prvoj utakmici, kada smo promašili sve. Ipak, pokazali smo reakciju posle prve utakmice, naročito na trećem meču u Tel Avivu. Kako su nas tretirali navijači Makabija.. Pljuvali su Majka Džejmsa i sve ostale iz tima, konstantno su nas gađali stvarima tokom pauza. To nas je ujedinilo - rekao je Motiejunas. 

On je zatim dodao da su se njegovi saigrači malo opustili, ali da su verovali u sebe i u plasman na fajnal-for.

- U četvrtoj utakmici smo se malo opustili misleći da ćemo kod kuće završiti posao, ali rekao sam celom timu da smo im time samo dali samopouzdanje. Videlo se to u petoj utakmici, šutirali su odlično za tri poena… Ipak, bio sam ubeđen da ćemo se plasirati na fajnal-for. Ove godine imamo sve. Naša igra možda deluje haotično, ali imamo sve činioce da napravimo nešto divno. Već smo to učinili, ali imamo potencijal i za više - smatra Moteijunas.

Podsetimo, polufinala Evrolige su na programu 19. maja, u Kaunasu, a Monako će igrati protiv ekipe Olimpijakosa. Drugi polufinalni par čine Barselona i Real Madrid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading