GROBARI SU OVO S NESTRPLJENJEM ČEKALI! Poznato da li će igrati MAJSTORICU protiv Reala!

Autor:

Sport

06.05.2023

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović doživeo je povredu tokom trećeg meča plej-ofa Evrolige sa madridskim Realom.

GROBARI SU OVO S NESTRPLJENJEM ČEKALI! Poznato da li će igrati MAJSTORICU protiv Reala!

Foto: Starsport

Kevin Panter i Aleksa Avramović

Reprezentativac Srbije uspešno je operisan u glavnom gradu Španije, pošto je posle jednog duela sa Valterom Tavaresom nezgodno pao na levu šaku i tom prilikom je polomio.

Bek crno-belih je tom prilikom faulirao centra Madriđana, nije Aleksa Avramović želeo da dozvoli lake poene najboljem igraču Reala u beogradskim utakmicama, a onda je nezgodno pao na šaku i doživeo tešku povredu.

On je otputovao u Madrid, gde je i operisan i gde će boraviti do dolaska Partizana na odlučujuću utakmicu u borbi za fajnal-for.

Inače, Aleksa je isti prelom doživeo letos, međutim, tada se radilo o desnoj šaci. To ga je odvojilo od terena četiri meseca, a sada ga čeka mnogo manja pauza.

Foto: Starsport

 

Povreda Alekse Avramovića bi mogla da utiče i na reprezentaciju Srbije, koja je ostala i bez kapitena Vladimira Lučića, jer je lider Bajerna takođe morao na operaciju zbog povrede. 

Odlučujuća peta utakmica između Reala i Partizana igra se 9. maja od 21 čas u Madridu. Pobednik će se plasirati na fajnal-for, gde ga već čeka Barselona koja je "ometlala" litvanski Žalgiris sa 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading