GROBARI, OBRATITE PAŽNJU! Važno OBRAĆANJE Partizana pred duel sa Realom! Ovo bi svako TREBALO da URADI!

Autor:

Sport

04.05.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana i Reala igraju četvrti meč četvrtfinala Evrolige u Beogradskoj areni (20.30).

GROBARI, OBRATITE PAŽNJU! Važno OBRAĆANJE Partizana pred duel sa Realom! Ovo bi svako TREBALO da URADI!

Foto: Starsport

Grobari

Zbog tragedije koja je dan ranije zavila u crno celu Srbiju, kada je maloletni K.K. u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio osmoro dece i radnika obezbeđenja, dok je ranio šestoro mališana i jednu nastavnicu, utakmica u Areni počeće minutom ćutanja.

Partizan je obavestio javnost da u ovom meču neće biti muzike sa razglasa, navijačkih pesama i zabave tokom pauze između dva poluvremena.

Istovremeno, navijači crno-belih najavili su oproštaj od ubijenih, tako što će zapaliti 20.000 sveća i poneti isti broj cvetova kako bi odali počast tragično nastradalim osobama.

Sada je Košarkaški klub Partizan pozvao svoje navijače da polože cveće ili zapale sveće na dve lokacije u Beogradu.

Foto: Starsport

Zek Ledej i Valter Tavares

Odavanje počasti će moći da se učini danas od 18 časova kod lopte ispred Beogradske arene ili kod spomenika košarci na Kalemegdanu.

- KK Partizan poziva sve navijače koji žele da polaganjem cveća ili paljenjem sveća odaju počast stradalima u jučerašnjoj tragediji, to učine danas od 18 časova kod lopte ispred Štark arene ili kod spomenika košarci na Kalemegdanu. Na današnjem meču četvrtfinala Evrolige neće biti muzike niti propratnog programa, baš kao ni na Kalemegdanu gde će svi koji nemaju ulaznicu za utakmicu, moći da je isprate na video bimu - piše u saopštenju Parrtizana na Tviteru.

Klub iz Humske sastaje se sa Realom od 20.30 časova i ukoliko trijumfuje, plasiraće se u polufinale Evrolige na megdan Barseloni. Katalonci su, podsetimo, sa maksimalnih 3:0 pregazili litvanski Žalgiris.

Što se tiče večerašnjeg susreta, Partizan trenutno vodi 2:1, a ukoliko Madriđani naprave novi brejk, Evroliga je odredila termin "majstorice" koja će se igrati na parketu Reala.

Za razliku od treće utakmice, praćenja meča sa Kalemegdana neće biti, zbog tragedije na Vračaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading