ZBOG MASAKRA NA VRAČARU: Odlaže se Partizan-Real?!

Autor:

Sport

03.05.2023

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana poraženi su u trećem meču protiv Reala, ali će crno-beli imati novu priliku za plasman na fajnal-for.

ZBOG MASAKRA NA VRAČARU: Odlaže se Partizan-Real?!

Foto: Starsport

Izabranici Željka Obradovića će u četvrtak dočekati Madriđane, međutim, posle stravičnih dešavanja na Vračaru i ubistva devet osoba, osmoro učenika i čuvara, mnogi su se pitali da li će se utakmica i odigrati?

Vlada Republike Srbije najavila je da će u petak proglasiti trodnevnu žalost, ali ukoliko Evroliga ispoštuje propozicije i odluči da se meč igra, odlaganja neće biti. Samo će Partizan, kao što je i najavio u saopštenju, utakmicu početi minutom ćutanja, dok se sa razglasa neće čuti navijačke pesme niti bilo kakvo skandiranje grobara.

Sada se oglasio i selektor Kine Aleksandar Đorđević, legenda Partizana i nekadašnji as reprezentacije Jugoslavije, postavio je pitanje upravama Madriđana i crno-belih, koje glasi:

 

- Šok, neverica usled masakra u beogradskoj školi. Saučešće porodicama stradalih. Slava im, Bog dušu da im prosti! Moja Srbijo, moj Beograde, moji Partizane i Real Madride, reagujte na pravi, ljudski način i odložite utakmicu. Kome je do pesme, radosti i navijanja posle ovakve tragedije? - napisao je Saša Đorđević na društvenim mrežama.

Klub iz Humske i Evroliga izjavili su saučešće porodicama stradalih, dok je košarkaš Reala Najdžer Vilijams-Gos učinio isto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading