GROBARI NEĆE BITI SREĆNI: Partizan se oglasio pred treći duel sa Realom!

Autor:

Sport

02.05.2023

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važna poruka crno-belih uoči utakmice sa Madriđanima.

GROBARI NEĆE BITI SREĆNI: Partizan se oglasio pred treći duel sa Realom!

Foto: Starsport

Bek Partizana Dante Egzum

Košarkaši Partizana će u utorak od 20 časova i 30 minuta u Štark areni imati prvu meč loptu za plasman na fajnal-for Evrolige, pošto su prošle nedelje u Madridu napravili dva brejka protiv Reala.

Međutim, crno-belima uopšte neće biti lako da overe plasman na završni turnir, pošto će zbog masovne tuče u utakmici broj 2 biti lišeni pomoći Kevina Pantera i Matijasa Lesora.

Baš pomenuta tuča na terenu je glavni razlog što su velike tenzije pred treći meč u seriji, pa je klub iz Humske odlučio da uputi apel navijačima da bodre svoj tim fer i sportski.

KK Partizan Mozzart Bet apeluje na navijače da dođu u halu ranije i izbegnu stvaranje gužve. Kontrole na ulazima će biti detaljne i neće biti moguće unošenje nikakvih čvrstih predmeta. Navijamo sportski za naš Partizan - navodi se na zvaničnom Tviter profilu "parnog valjka".

Podsetimo, ni Real nije prošao nekažnjeno zbog tuče, pa tako Ćus Mateo neće moći da računa na Gabrijela Deka i Geršona Jabuselea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading