LESOR ODUŠEVIO GROBARE! Unucima će pričati o OVOME! Da li će mu Jokić OPROSTITI ovu UVREDU?

Autor:

Sport

01.05.2023

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana dočekuju Real Madrid u trećem meču plej-ofa Evrolige, lišeni pomoći Matijasa Lesora.

LESOR ODUŠEVIO GROBARE! Unucima će pričati o OVOME! Da li će mu Jokić OPROSTITI ovu UVREDU?

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Francuski centar je posle brutalne tuče u Viznik centru, u kojoj je bio akter, zaradio utakmicu suspenzije, pa neće biti u prilici da pomogne saigračima pred krcatom Beogradskom arenom.

Sjajne igre i rezultati izabranika Željka Obradovića omogućile su im da već posle trećeg susreta izbore plasman na fajnal-for, što posebno raduje Lesora. Crno-beli, istina, nisu još osvojili nijedan trofej, ali ljubimac grobara napominje da je već sada stekao toliko lepih trenutaka, da će unucima pričati o tome.

- Sigurno je da ću se ove sezone sećati dok sam živ. Nisam mogao ni da pomislim da će ovako nešto da mi se dogodi u profesionalnoj karijeri. Ljubav i podrška koju mi svakodnevno pružaju navijači, kao i sve što sam prošao sa saigračima na terenu je nešto čega ću se rado prisećati za 20-30 godina. Ovo će zauvek biti stranica u knjizi mog života. Ne znam koliko će dugo da traje, ali je definitivno ona koju ću pričati svojim unucima - rekao je Matijas Lesor i priznao:

- Dok sam odrastao, nisam znao gde je Srbija. Nisam mogao da zamislim da ću jednog dana imati ovakvu vezu sa ljudima koji su toliko daleko od mene i iz jedne sasvim drugačije kulture. Još je rano pričati o budućnosti, dosta toga tek treba da se desi. Očigledno je da se ovde osećam veoma prijatno i voleo bih da ostanem koliko god je moguće. Videćemo na leto kada se sezona završi u kojem pravcu će se sve kretati.

Republika

Foto: Starsport

Lesor često vodi navijanje posle Partizanovih pobeda

Francuz je doživeo meteorski napredak pod dirigentskom palicom najtrofejnijeg evropskog trenera Želimira Obradovića, u toj meri da je trenutno u konkurenciji za MVP Evrolige.

- Mnogo toga je do samopouzdanja, nemam strah od promašaja, znam koliko sam radio na tome i uvek sam siguran u sebe da ću pogoditi. Sada sam mnogo smireniji kada izađem na liniju, ne unervozim se ako promašim - napominje Lesor.

Prokomentarisao je i MVP trku u NBA ligi.

- Znam da, ako kažem Embid, ljudima u Srbiji se neće svideti (smeh). Zato i neću nikome dati glas, ali mogu da kažem da su i Nikola Jokić i Džoel sjajni košarkaši. Sreća je za ostale igrače, ne samo navijače, da mogu da gledaju tako dva fenomenalna centra svako veče. Mene lično inspirišu - istakao je Lesor.

U međuvremenu, Partizan i iskusni centar nalaze se pred dogovorom o produžetku saradnje, što je potvrdio i specijalizovani košarkaški novinar Mateo Andreani, pa treba očekivati da klub i igrač nastave uspešnu misiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading