NAVIJAČI OGORČENI PORAZOM OD PARTIZANA I TUČOM! Razapinju Madriđane na STUB SRAMA! On nikada više NE SME da obuče Realov dres!

Autor:

Sport

28.04.2023

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalice Reala nisu krile bes na društvenim mrežama, a na udaru se našao Serhio Ljulj.

NAVIJAČI OGORČENI PORAZOM OD PARTIZANA I TUČOM! Razapinju Madriđane na STUB SRAMA! On nikada više NE SME da obuče Realov dres!

Foto: Printscreen/Twitter/ BasketNews

Fanovi madridskog giganta su odmah posle utakmice, koja je završena pobedom Partizana, ali i nemilim scenama na 1.40 pre kraja susreta, osuli "drvlje i kamenje" po svojim ljubimcima.

Na udaru se najviše našao najiskusniji Serhio Ljulj, koji je započeo ceo haos, napravivši namerni prekršaj nad kapitenom gostiju Kevinom Panterom.

- Bila je mirna utakmica. Tačno je da ovi iz Madrida ne znaju da gube i to se vidi, dok Ljulju nije palo na pamet da zakuva sa Indijancem. On je pravi krivac za sve ovo. Vratio se frustriran, sa lošom formom u ovom trenutku. Već je rečeno i ništa nije preduzeto - glasi poruka jednog od navijača.

Novinar španskog radija "Cope" Ruben Para takođe je sav bes usmerio ka reprezentativcu Španije:

Za žaljenje je ono što se dogodilo u dvorani. Morate znati da izgubite. Ako ništa, igrali su bolje. Ljulj počinje ružnim nesportskim faulom, Musa takođe, a Jabusele... Veoma tužno sve - stoji u objavi Pare.

 

 

Najviše smeha izazvao je sledeći komentar:

- Zdravo Ljulj, izađi iz blagajne slobodno, sada nema više nikog iz Partizana u Madridu - bila je prozivka jednog navijača koji je postavio i mem sa čovekom koji oponaša kokošku, što je kod Španaca simbol uplašenih.

Katalonci su haos u taboru večitog rivala jedva dočekali za neka svoja unutrašnja razračunavanja.

Nasilništvo kao model ponašanja u "kraljevskom klubu" nedavno je uspostavio fudbaler Reala Federiko Valverde, kada je posle poraza od Viljareala (2:3) na parkingu ispred stadiona nokautirao protivničkog fudbalera:

- Poziv primljen od španske mafije. Na kraju će biti Partizan kriv! 

 

 

Navijač koji se prestavlja kao bivši trener Reala Pablo Laso, nije imao dilemu:

- Jabusele nikad više ne treba da obuče naš dres!

 

 

Partizan je, inače, boljom igrom tokom svih 39 minuta držao vođstvo i zasluženo slavio u Španiji, da bi utakmica na 1.40 pre kraja bila prekinuta zbog opšte tuče.

Evroliga je, u međuvremenu, registrovala meč postignutim rezultatom, ali se još uvek čeka odluka o kaznama za vinovnike incidenta i one koji su učestvovali u madridskom haosu.

Podsetimo, crno-beli će u trećem meču biti domaćini u Areni i pokušati da iskoriste prvu od dve prilike za plasman na "fajnal-for".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading