SUDIJE POGURALE PARTIZAN U PODGORICI? Da li je zbog OVOGA Zvezda BESNA! Evo šta je uradio Kevin Panter! (FOTO)

Autor:

Sport

22.04.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana trijiumfom u Morači protiv Budućnosti su obezbedili prvo mesto pred plej-of AdmiralBet ABA lige.

SUDIJE POGURALE PARTIZAN U PODGORICI? Da li je zbog OVOGA Zvezda BESNA! Evo šta je uradio Kevin Panter! (FOTO)

Foto: Printscreen/Twitter/TV Arenasport

Derbi u Podgorici rešen je praktično u poslednjim trenucima, kada je Tremel Bejn-Hejns na tri sekunde pre kraja faulirao Kevina Pantera.

Kapiten Partizana iskoristio je jedno od dva slobodna bacanja i doneo pobedu izabranicima Željka Obradovića.

Odmah posle meča, Crvena zvezda je izdala saopštenje, u kome je naglasila nekorektno suđenje i zapretila istupanjem iz AdmiralBet ABA lige, a sada se na društvenim mrežama pojavila i slika koja svedoči na grešku arbitara.

Naime, na fotografiji se jasno vidi da Panter gazi liniju od auta, pošto je primio loptu, a s obzirom na to da je igra iz polja napada, kapiten crno-belih nije smeo to da uradi.

Činjenica je da je Kevin izvesno prvo primio loptu posle asistencije, jer da nije, svirao bi se nesportski faul. Arbitri su gledali snimak sporne situacije i dosudili običan faul, međutim, izgleda da su ovaj trenutak prevideli.

 

 

Posle utakmice je na društvenim mrežama osvanuo još jedan snimak, na kom se vidi kako je do kontakta došlo i pre nego što će Panter zgaziti liniju, pa se tako i vidi da sudije nisu pogrešile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading