NEZAPAMĆENI SKANDAL U MORAČI! Navijači Partizana doživeli TORTURU! Iako su imali ulaznice, MORALI su OVO da urade! Pukla BRUKA! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.04.2023

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi odloženog meča 22. kola AdmiralBet ABA lige između Budućnosti i Partizana obeležila je nemila scena na tribinama "Morače".

NEZAPAMĆENI SKANDAL U MORAČI! Navijači Partizana doživeli TORTURU! Iako su imali ulaznice, MORALI su OVO da urade! Pukla BRUKA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Crno-beli su posle žestoke borbe i velike drame uspeli da trijumfuju rezultatom 83:82, pa će u plej-of AdmiralBet ABA lige krenuti sa prve pozicije.

Odlučujući trenutak viđen je na tri sekunde pre kraja, kada je Kanađanin Hejns bespotrebno faulirao Kevina Pantera, a kapiten Partizana iskoristio jedno od dva slobodna bacanja i doneo trijumf izabranicima Željka Obradovića.

Utakmicu u dvorani "Morača" obeležio je i nezapamćen skandal, kada su pristalice Beograđana, uprkos tome što su imali kupljene ulaznice, morale da napuste halu.

Naime, obezbeđenje je izbacilo nekoliko gledalaca sa tribina tokom meča Podgoričana i kluba iz Humske, a na Tviter profilu Partizan.net se tvrdi da su gledaoci kupili karte i da su izbačeni samo zato jer su navijači Partizana.

- Pogledajte momenat iz Morače kada izbacuju navijače Partizana sa uredno kupljenim kartama! Među njima su i deca… Nečuvene scene – stoji u objavi koja se pojavila na društvenim mrežama.

Na snimku se vidi da su tri čoveka i dva dečaka napustili dvorana kada im je to obezbeđenje saopštilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading