GROM IZ VEDRA NEBA: Miško Ražnatović OTKRIO gde će Petrušev igrati SLEDEĆE SEZONE!

Autor:

Sport

19.04.2023

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U igri su samo dve mogućnosti za reprezentativca Srbije.

GROM IZ VEDRA NEBA: Miško Ražnatović OTKRIO gde će Petrušev igrati SLEDEĆE SEZONE!

Foto: Starsport

Filip Petrušev

Centar Crvene zvezde Filip Petrušev narednog leta ima samo dve opcije, otkrio je Miško Ražnatović, vlasnik agencije "Beobasket".

Petrušev će pokušati da pronađe NBA angažman, a ako u tome ne uspe sešće za sto sa klubom sa Malog Kalemegdana.

Verujem da je spreman. Verujem toliko da je spreman, do te mere da ne nameravam da slušam ponude iz Evrope celog leta. Ako ne potpiše do avgusta u NBA, onda ćemo prvo da slušamo Crvenu zvezdu, jer je tamo u odličnom okruženju. Verujem da će Filip biti sledeće sezone u NBA ligi, a ako se to ne desi, onda će ostati u Zvezdi. Mnogima se ovo neće dopasti, ali to je realnost - naveo je cenjeni agent za "SDNA", a potom je dodao:

Republika

Foto: Starsport

Petrušev blizu NBA - Miško Ražnatović

- Prvog dana kada sam sreo Filipa i njegovu porodicu postavili smo ciljeve. A to je da mu garantujem NBA ugovor. Odlično smo počeli, nije bio toliko dobar na koledžu, ali je onda postao MVP Jadranske lige i bio draftovan. To nije bilo dovoljno da mu se obezbedi ugovor. Sledeći korak je bio Efes, evropski šampion. Sezona tamo mu nije bila dobra. Sada je u Zvezdi gde igra vrlo dobro. Nisam bio za to da bude četvorka, ali izgleda da je Duško bio u pravu što ga je tu stavio. Pokazalo se da mu ta pozicija odgovara, što može da mu bude važno za potencijalnu NBA karijeru. Nije samo centar, već i krilni centar, šutira sa mnogo samopouzdanja, a pritom je i atleta - reči su Ražnatovića.

Srpski reprezentativac je, kako je sezona odmicala, igrao sve bolje u dresu Crvene zvezde i profilisao se kao startni centar u ekipi crnogorskog stručnjaka Duška Ivanovića. Izgleda da će na leto "preko bare"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading