DENVER BEZ JOKIĆA: Srbin PROPUŠTA kraj sezone!

Autor:

Sport

09.04.2023

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola neće biti na terenu u završnici ovog dela NBA lige.

DENVER BEZ JOKIĆA: Srbin PROPUŠTA kraj sezone!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić u dresu Denvera

Završava se regularni deo NBA sezone, a u nedelju su na programu svih 15 utakmica, nakon kojih ćemo znati tačan poredak pred start plej-ofa, kao i plej-in turnira.

Nije ostalo previše nepoznanica, brojne ekipe nemaju za šta da igraju u poslednjem meču, pa su se treneri uglavnom odlučili da odmore osvoje startere, kako bi što spremniji dočekali start doigravanja.

Jedan od njih je i Majk Meloun, koji je odlučio da u poslednjem duelu regularnog dela sezone na parket ne pošalje Nikolu Jokića, jednog od kandidata za MVP nagradu.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić, centar Denvera

Osim Jokića, postoji šansa da večeras na parketu ne vidimo ni Džamala Mareja, kao ni Kentavijusa Koldvel Poupa, Erika Gordona i Majkl Porter Džuniora.

Jasno je da su se u Nagetsima odlučili da nema razloga rizikuju svoje startere u duelu koji nema nikakav rezultatski značaj, pošto je Denver već ranije obezbedio prvo mesto na Zapadnoj konferenciji.

Podsetimo, Denver će u prvom kolu plej-fa igrati protiv osmoplasirane ekipe, čije ime će biti poznato nakon plej-in turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading