OTKUD SAD OVO? Evo kako je hrvatski komentator ISPRATIO trojku Pantera koja je Partizanu donela top 8 Evrolige! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.04.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podvig srpskog kluba odjeknuo i u komšiluku.

OTKUD SAD OVO? Evo kako je hrvatski komentator ISPRATIO trojku Pantera koja je Partizanu donela top 8 Evrolige! (VIDEO)

Foto: Starsport

Bek Partizana Kevin Panter

Košarkaši Partizana čekaju svog rivala u top 8 fazi Evrolige (analizu Nikole Lončara možete pročitati OVDE), a prolaz među osam najboljih obezbedili su pobedom nad Monakom sa 88:84.

Ključnu trojku u kneževini dao je kapiten crno-belih Kevin Panter u poslednjem minutu, a evo kako je hrvatski komentator ispratio kraj akcije srpskog sastava.

Hrvat je pao u trans posle Panterovog pogotka, a podsetio je na povratak "parnog valjka" u elitno takmičenje, na koji su grobari čekali godinama.

Partizan će u poslednjem kolu ugostiti Panatinaikos u Štark areni, a u igri je da zauzme mesta broj pet, šest ili sedam uoči doigravanja.

Podvig srpskog velikana za naš portal komentarisali su Dragan Todorić i Dule Vujošević, a beogradski klub je do sada inkasirao milione zahvaljujući činjenici da je zabeležio 19 pobeda tekuće sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading