KATASTROFA! Jokić POVREĐEN gledao POTOP Denvera! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.03.2023

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džokera nije bilo u sastavu, a Nagetsi su demolirani na svom parketu.

KATASTROFA! Jokić POVREĐEN gledao POTOP Denvera! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Nikola Jokić

Nema Jokića, nema pobede, ali ni zabave u Denveru.

Najbolji košarkaš NBA lige i dvostruki uzastopni MVP ovog takmičenja, odmarao je zbog povrede na meču Nagetsa i Nju Orleans Pelikansa, a njegov tim doživeo je potop i izgubio je sa 107:88 i to pred svojim navijačima.

Pelikansi su u ovaj meč ušli sa daleko više motiva jer pokušavaju da stignu do plasmana u plej-in, te se na momente moglo postaviti pitanje - ko je ovde lider zapadne konferencije, a ko tim koji je tek sada stigao do pozitivnog bilansa pobeda i poraza?!

Nju Orleans je od samog starta briljirao, a posle novog brodoloma Denvera bez Nikole Jokića može se zaključiti da je Srbin zaista najkorisniji igrač lige. Jer kada njega nema u timu, Nagetsi su tek prosečna ekipa.

Najbolji pojedinac meča bio je Brendon Ingram koji je ostvario tripl-dabl učinak te meč završio sa 31 poenom, 11 skokova i 10 asistencija. Si Džej Mekolum je imao 23, dok je Jonas Valančijunas ostvario dabl-dabl sa 15 poena i 12 skokova.

U timu Denvera, Džamal Marej je imao 21 poen i sedam asistencija, a Brus Braun je sa klupe pomogao u vidu 19 poena.

Nikola Jokić ceo meč je presedeo u odelu, tik uz teren, a zanimljiva je bila situacija kada se borio sa mandarinom dok su njegovi saigrači posrtali na parketu.

 

 

Pored ovog, odigran je još samo jedan meč u kom je Boston demolirao Milvoki u gostima sa 140:99.

Od svih igrača Bostona jedino Majk Muskala nije uspeo da se upiše u strelce, iako je igrao sedam minuta. Najefikasniji su bili Džejson Tejtum sa 40 i Džejlen Braun sa 30 poena. Kod Milvokija Janis Adetokumbo je ubacio 24.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading