ČOVIĆ OŠTRO DEMANTOVAO TVRDNJE HRVATA: Zvezda NIJE kupila mesto u Evroligi!

Autor:

Sport

21.03.2023

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Crvene zvezde jasno demantovao "laž" plasiranu iz komšiluka.

ČOVIĆ OŠTRO DEMANTOVAO TVRDNJE HRVATA: Zvezda NIJE kupila mesto u Evroligi!

Foto: Starsport

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović

Medijska hajka usmerena ka KK Crvena zvezda ne prestaje, a poslednji u nizu onih koji se javio je Franjo Arapović. Hrvat je navodno otkrio da je klub sa Malog Kalemegdana 2014. godine platio Ciboni 800 hiljada evra, kako bi umesto nje zaigrao u Evroligi, što je oštro demantovano od strane Nebojše Čovića.

Oni (Cibona) prodaju Evroligu Zvezdi, a mi znamo da je prodana. Sad taj čovek koji je najviše uzeo pravi apartmane na Krku, pet apartmana. Mislim sve se zna. Otvorimo to. Gledam televiziju gde predsednik Zvezde, Nebojša Čović, koga pita novinarka kako je dobila informaciju da su pre dva dana u Ljubljani od Cibone kupili Evroligu za 800.000 evra, a on kaže to je puno manje od 1.200.000 koliko je tražio ULEB. I šta sad? - prisetio se Arapović u podkastu "ProSport".

Prvi čovek Zvezde je ove tvrdnje nazvao "neistinitim" dodavši da će javnosti uskoro biti dostavljeno zvanično saopštenje povodom ovog "slučaja".

- To su neistine, ko još može da poveruje u to? Malo strpljenja, klub će se uskoro oglasiti saopštenjem u kome će sve biti razjašnjeno - naveo je Čović u kraćem razgovoru za portal Republika.rs.

Podsećanja radi, sezona 2013/14 u regionalnom takmičenju imala je "šokantan" ishod, budući da su Cibona i Cedevita na F4 održanom u Štark areni uspeli da se preko Crvene zvezde i Partizana domognu finala. Ono je donosilo i evroligašku vizu, a umesto "cibosa" u eliti je naredne sezone zaigrao klub sa Malog Kalemegdana, prvenstveno zbog finansijske stabilnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
KUPILI Nego Sta

21.03.2023 16:37

A STA , TOLIKO VAS VOLI PA VAM DALA NA POKLON ! KOJI LAZOV. COVIC I PRED DA ZINE IZLAZE. COVICU STIDI SE JADNICE !

Bivsa pudla sad hijena

21.03.2023 16:55

COVICU ZNAS DA TI NIKO NE VERUJE. OD MITROVICE DO ZELEZNIKA. SPIN ,,MAJSTORE" BRISAC DUGOVA ! PROCITAN SI!