VELIKI PODSTREK PRED NASTAVAK "MARTOVSKOG LUDILA": Igrači Partizana ODUŠEVLJENI preokretom u Štark areni!

Autor:

Sport

13.03.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda prokockala ogromnu prednost i poklekla u našoj najvećoj dvorani.

VELIKI PODSTREK PRED NASTAVAK "MARTOVSKOG LUDILA": Igrači Partizana ODUŠEVLJENI preokretom u Štark areni!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana slave pobedu nad Crvenom zvezdom

Košarkaši Partizana Jam Madar i Aleksa Avramović izrazili su zadovoljtsvo pobedom nad Crvenom zvezdom u 21. kolu AdmiralBet ABA lige.

Trener crno-belih Željko Obradović apostrofirao je izraelskog plejmejkera kao jednog od junaka trijumfa, zbog ključne trojke na isteku treće četvrtine.

Bila je veoma teška utakmica, oni su dobar tim. Loše smo otvorili utakmicu, od tog trenutka smo otišli u svlačionicu i pričali. Vratili smo se sa novom energijom, igrali smo kako je trebalo. Srećan samo što su stvari išle nama u korist.Važno nam je da budemo prvi i nadam se da će nas to pogurati u daljem toku sezone - izjavio je organizator igre "parnog valjka", a potom je otkrio recept po kome je njegov tim nadoknadio "minus 20" protiv večitog rivala:

 

 

Timski razgovor. Sve se odlučuje tu, između nas. Pokušavamo da igramo najbolju košarku za nas i navijače koji veruju u nas bez obzira na rezultat.

Madar je ponosan zbog načina na koji je ubacio pomenuti šut van linije 6,75.

Sjajno. Drago mi je što sam pogodio i dao nam momentum - zaključio je Izraelac.

 

 

Avramović je ovo slavlje shvatio samo kao usputnu stanicu.

- Zbili smo redove. Znali smo kolika je važnost utakmice, ali ovo je već prošlost. Mart donosi utakmice skoro svaki dan - "ludilo". Jako je težak ritam, naporan - rekao je, između ostalog, bek Partizana koji je derbi završio sa šest postignutih poena.

Klub iz Humske je sa učinkom 19-2 na pragu prvog mesta na kraju regularnog dela takmičenja, a sada ga očekuje evroligaško gostovanje prvaku Efesu u Istanbulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading