SMAILAGIĆ ZAGRMEO PRED OLIMPIJU! Moraju da nam POMOGNU!

Autor:

Sport

08.03.2023

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je "duplo kolo" u Evroligi otvorio pobedom na turneji po Italiji savladavši Virtus u Bolonji, a među junacima pobede bio je Alen Smailagić.

SMAILAGIĆ ZAGRMEO PRED OLIMPIJU! Moraju da nam POMOGNU!

Foto: Starsport

Starsport

Bivši igrač Golden Stejta meč je završio sa devet poena i dao veliki doprinos trijumfu Obradovićevog tima.

- Bilo je izuzetno zabavno nositi se sa njihovim centrima. Čitava utakmica je bila neizvesna, ali na kraju smo skupili snage, zbili redove i došli do veoma bitne pobede. Dodali smo gas, nisu znali šta da rade, ubrzali smo akcije, lopta je više kružila, imali smo otvorene šuteve, zakucavanja... - rekao je Alen Smailagić za Mozzart sport.

Foto: Starsport

 

Crno-beli su u Bolonji bili kao "kod kuće", budući da je ih bodrilo oko 1.000 "grobara",a u četvrtak im predstoji gostovanje u Milanu protiv Olimpije.

- Očekujem uvek da vidimo naše navijače. Pred njima se i na gostovanjima osećamo kao domaći. Igramo u sličnom ritmu kao i ostali timovi, ali pokušaćemo da se odmorimo, da se obratimo fizioterapeutima da nam pomognu sa oporavkom, pa da odradimo trening, spremimo se za Milano i pokušamo da odigramo najbolje što možemo - istakao je Smailagić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading