IVANOVIĆ UPOZORAVA PRED DOLAZAK ŠAMPIONA! Evo u čemu su PREDNOSTI Efesa!

Autor:

Sport

07.03.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda u 27. kolu Evrolige dočekuje aktuelnog šampiona Starog kontinenta ekipu Efesa.

IVANOVIĆ UPOZORAVA PRED DOLAZAK ŠAMPIONA! Evo u čemu su PREDNOSTI Efesa!

Foto: Starsport

Crveno-beli su upali u rezultatsku krizu, pošto su u prethodna tri meča doživeli isti broj poraza. Posle evroligaških neuspeha u duelima sa Bajernom i Albom, usledio je neuspeh u ABA ligi na parketu Cibone.

Nova šansa za popravni je u sredu, kada u "Pionir" stiže dvostruki uzastopni šampion Evrope Efes, ali bez povređenog Vasilija Micića.

Pred meč sa timom iz Istanbula, trener Zvezde Duško Ivanović je izneo očekivanja:

- Pa lako, pobedom. Igramo protiv ekipe koja je evropski prvak, kompletna su ekipa sa igračima koji igraju jedna na jedan, igraju pik en rol, odlično šutiraju... Mislim da u ovoj situaciji više sebe moramo da gledamo. Da igramo sa samopouzdanjem i agresivnošću koje smo imali ranije i onda da vidimo... Još imamo realne šanse za TOP 8, ovo iskreno kažem. Ali da bismo imali te realne šanse, moramo da počnemo da pobeđujemo - rekao je Ivanović.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Osvrnuo se potom na atmosferu u ekipi, zbog serije poraza.

- Teško je posle takvog izdanja u Zagrebu koje smo imali. Svima je teško. Svesni smo toga, da je to prošlost i da pristup igri nikad više ne sme da se ponovi. Mi možemo da izgubimo, ali jedan igrač Zvezde mora da ima drugačiji pristup. I zbog naših navijača čiju veličinu još jednom moram da istaknem. Posle takvog poraza su nas podržali.

Nastavio je nadovezujući se na neuspeh od Cibone.

- Mislim da ponekad neko treba da te lupi malo šamarčinom, da se osvestiš, da vidiš gde si. A ne da si gore, nego da stojiš čvrtso na zemlji.

Na pitanje da li već razmišlja o narednom Večitom derbiju u ABA ligi, koji će odlučivati "pol poziciju" na tabeli Regionalnog takmičenja, iskusni stručnjak se našalio_

- Ne mogu da dohvatim nikako do tamo - kroz smeh je istakao Duško Ivanović.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading