OGLASIO SE LESOR O SRAMNOM TRANSPARENTU: Njegov odgovor se neće svideti navijačima Crvene zvezde!

Autor:

Sport

01.02.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušao je Francuz da se opere, nakon što se slikao pokraj vrlo sumnjivog transparenta, čime je izazvao lavinu komentara.

OGLASIO SE LESOR O SRAMNOM TRANSPARENTU: Njegov odgovor se neće svideti navijačima Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Košarkaši Partizana su savladali ekipu Asvela sa 92:71, u meču 22. kola Evrolige, čime su izabranici Željka Obradovića stigli do učinka od 11 pobeda, uz isto toliko poraza.

Ipak, mrlju na pobedu je bacio Matijas Lesor, koji je ponovo napravio izuzetno kontroverzan potez. Naime, po završetku meča se centar crno-belih slikao pored transparenta, na kom su se nalazile glave Petruševa i Kalinića, a pored je bilo napisano #PoFaci, alaudirajući na navijače Zvezde, koji su pisali "FreeFacu, u nameri da nateraju Evroligu da dozvoli Kampacu da igra.

Sada se povodom svega oglasio i sam Lesor.

- Mislio sam da su to samo navijači koji mi pokazuju ljubav. Nisam znao šta onaj transparent znači jer je to nešto što navijači rade van terena, njima je to zanimljivo i sa moje strane je to bila slika dvojice protivničkih igrača pa nisam baš skapirao kako to vređa Crvenu zvezdu i dvojicu igrača jer sam mislio da je to nešto što se desilo na terenu - izjavio je Francuz.

Foto: Starsport

Transparent u beogradskoj Areni


Videćemo da li će ovaj izgovor dobro proći kod navijača Zvezde, koji mu ovaj potez neće zaboraviti.

Partizan sada očekuje putovanje u Litvaniju, gde će u petak od 19 časova igrati meč protiv ekipe Žalgirisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading