Vildoza ZABRINUO "delije" pred meč sa Virtusom!

Autor:

Sport

31.01.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni Argentinac je nagovestio da bi mogao da obuče dres italijanske ekipe.

Vildoza ZABRINUO "delije" pred meč sa Virtusom!

Foto: Starsport

Luka Vildoza

Košarkaši Crvene zvezde igraju večeras od 21 čas meč 22. kola košarkaške Evrolige, a rival će im u Bolonji biti ekipa Virtusa.

Pred taj duel je za "Eleven sports" pričao Luka Vildoza, glavni košarkaš crveno-belih u ovoj sezoni, koji je imao samo reči hvale za Italijane.


- Imaju mnogo talenta i iskustva, iako su tako loše plasirani na tabeli. Izlazimo iz teškog poraza od Partizana i moramo da se vratimo svom ritmu. Biće jako teško protiv Virtusa i Olimpije iz Milana - naveo je on.

Zatim se osvrnuo i na sitauciju oko njegovog zemljaka Fakunda Kampaca.

- Hteo je da dođe ovde da igra zajedno sa mnom i ostatkom ekipe. Nisam siguran šta se tačno dogodilo, ali moramo da čekamo do marta. Tada će svi da vide za šta je sposoban - poručio je Vildoza.

Foto: Starsport

Luka Vildosa u dresu Crvene zvezde

Za kraj, sjajni Argentinac je pričao o tome kolike su šanse da jednog dana zaigra za neku italijansku ekipu, a odgovor bi svakako mogao da zabrine "delije".


- Igranje u Italiji? Zašto da ne? Imam italijanski pasoš, tako da bih bio kao domaći igrač. Moja trenutna budućnost je u Beogradu, ovde mi je sjajno. Ali videćemo, nikada ne recite nikad - zaključio je Vildosa u intervjuu za "Eleven Sports".

Nakon večerašnjeg meča protiv Virtusa, Crvena zvezda ostaje u Italiji, pošto će u četvrtak igrati protiv ekipe Olimpije iz Milana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading