BOGATAŠ PAZARI U ŽELEZNIKU: Frejzer pred unosnim transferom! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.01.2023

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanc se nametnuo ne samo kao lider tima Nenada Stefanovića, već i kao jedan od najuticajnijih igrača ABA lige.

BOGATAŠ PAZARI U ŽELEZNIKU: Frejzer pred unosnim transferom! (VIDEO)

Foto: Starsport

Starsport

Najbolji košarkaš FMP Železnika, Trent Frejzer, blizu je transfera u ruski Zenit. Zasad se ne zna pod kojim finansijskim uslovima, međutim, logično je da srpski predstavnik u regionalnom takmičenju zaradi na plejmejkeru koga je letos doveo kao diplomca koledža Ilinoj.

U međuvremenu se Frejzer nametnuo ne samo kao lider tima Nenada Stefanovića, već i kao jedan od najuticajnijih igrača ABA lige. Trenutno je treći poenter takmičenja (22,2 poena po meču), a najviše je odjeknula njegova partija na nedavnom gostovanju u Baru kad je Mornaru ubacio 45 poena.

Istina je da zbog politike Zenit nema prohodnost ka Evroligi ili Evrokupu, ali je isto tako jasno da bi odlazak iz FMP-a predstavljao iskorak u karijeri levorukog organizatora igre, jer bi se takmičio u VTB ligi. Tamo je sastav iz Sankt Peterbuga trenutno treći, iza CSKA i Uniksa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading