NE IDE, PA NE IDE: Novi poraz Igokee i Vladimira Jovanovića!

Autor:

Sport

28.01.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa iz Laktaša slovila je za favorita, ali tim iz Dalmacije nije došao na gostovanje sa belom zastavicom.

NE IDE, PA NE IDE: Novi poraz Igokee i Vladimira Jovanovića!

Foto: Starsport

Vladimir Jovanović

Košarkaši Igokee, pod komandom novog trenera Vladimira Jovanovića, nisu uspeli su da stignu do prve pobede u ABA ligi. Posle poraza od Borca u Čačku, Igokea je poražena na svom parketu od Splita sa 92:88, pa trenutno ima skor 5-11, a Split 6-11.

 

 

Izabranici Vladimira Jovanovića, koji je sezonu počeo kao trener Crvene zvezde, slovili su za favorita na papiru protiv Splita, ali je ekipa iz Dalmacije nije došao na gostovanje sa belom zastavicom. Upisan je veoma važan trijumf.

Najefikasniji u sastavu Splita, bili su Dominik Mavra sa 24, Tajler Nelson sa 18, Šenon Šorter sa 17, Luis Saliven sa 14 poena. Kod Igokee, Nikola Tanasković je postigao 19, Dragan Milosavljević 16, a Kosta Kondić 13 poena.

U narednoj rundi ABA lige, Igokea će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde u Beogradu, dok će Split ugostiti ekipu Zadra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading