LUDNICA U NBA: Novi tripl-dabl Dončića, Tejtum i Braun SRUŠILI Sparse, Lejkersima DRAMA u Sakramentu! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.01.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noći između subote i nedelje nastavljen je regularan deo NBA, a odigrano je pet utakmica.

LUDNICA U NBA: Novi tripl-dabl Dončića, Tejtum i Braun SRUŠILI Sparse, Lejkersima DRAMA u Sakramentu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Najbolji košarkaš Dalasa Luka Dončić

Pobede su ostvarile ekipe Bostona, Dalasa, Čikaga, Orlanda i Los Anđeles Lejkersa.

Seltiksi su nadigrali San Antonio u gostima rezultatom 121:116, a u pobedničkom sastavu standardno najbolji bili su Tejtum sa 34, odnosno Braun sa 29 poena. Kod Sparsa su se istakli Kolins, Džouns i rezervista Ričardson sa po 18 koševa, ali nedovoljno za trijumf.

Dalas je na svom parketu pobedio Nju Orleans sa 127:117, na krilima Luke Dončića, koji je upisao još jedan tripl-dabl učinak. Slovenac je meč završio sa 34 poena, uz po deset skokova i asistencija, a sjajno ga je pratio Vud sa 28. Pelikansima, koji su igrali bez Vilijamsona, nije pomogla ni odlična igra litvanskog centra Valančijunasa koji je zabeležio 25 koševa i deset uhvaćenih lopti.

Lejkersi su u dramatičnoj završnici slavili nad Sakramentom (136:134), a pobedu gostima doneo je Beverli sa linije slobodnih bacanja. Kingsi su imali tri sekunde za poslednji napad, ali je Foks promašio trojku za pobedu. Lebron Džejms je susret okončao sa 37 koševa, a gotovo perfektan bio je Brajant sa 29, uz 14 skokova i sjajnih 12/14 iz igre.

Pomenuti Foks je postigao 34 koša, imao je i devet asistencija, ali je Sakramentu izmaklo očekivano slavlje.

Orlando je uspeo da iznenadi Golden Stejt u San Francisku (115:101), a sjajni Lavin i Derozan nosili su Čikago do trijumfa nad Jutom - 126:118.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading