JOVIĆ SOLIDAN U DEBAKLU MAJAMIJA: Denver bez Jokića SRUŠIO Dalas, Kajri se konačno vratio na teren! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.11.2022

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noćas je nastavljena NBA liga, a na programu je bilo sedam utakmica.

JOVIĆ SOLIDAN U DEBAKLU MAJAMIJA: Denver bez Jokića SRUŠIO Dalas, Kajri se konačno vratio na teren! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bouns Hajlend

Košarkaši Denver Nagetsa uspeli su da u gostima savladaju Dalas Maverikse sa 98:97, iako su bili lišeni pomoći Nikole Jokića, ali i Džamala Mareja.

Koš odluke postigao je Majkl Porter Džunior, koji je na 58 sekundi do kraja pogodio trojku za vođstvo. Dončić je u poslednjoj sekundi imao priliku da Dalasu donese pobedu, ali je promašio, pa su Nagetsi stigli do pobede posle dva uzastopna poraza.

 

 

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi je bio Bouns Hajland, koji je imao 29 poena, a uz to i šest asistencija. Dalasu nisu pomogla ni 22 Dončićeva poena, koji je uz to imao i devet skokova i osam asistencija. Odličan je bio i Džoš Grin sa 23 poena.

Košarkaši Majami Hita doživeli su pravi debakl, pošto su poraženi na gostovanju Klivlend Kavalirsima sa 113:87.

 

 

Nikola Jović je ponovo dobio priliku da startuje, iako se Bam Adebajo vratio u startnu postavu. Srpski košarkaš je odgirao 32 minuta, a za to vreme je postigao sedam poena, a imao je i četiri skoka i pet asistencija.

Kavalirsi su imali čak šest dvocifrenih igrača, a bolji od ostalih je bio Darijus Garland, sa 25 poena i sedam asistencija.

Pobedu su upisali i Bruklin Netsi, za koje se na teren, posle suspenzije kluba, vratio Kajri Irving. "Mrežice" su na svom terenu slavile protiv Memfisa sa 127:115, a predvodio ih je Kevin Durent sa 26 poena, uz po sedam skokova i asistencija. Kajri je na povratku ubeležio 14 poena. Sa druge strane, Dilion Bruks je upisao 31, pa je poneo epitet najboljeg strelca večeri.

 

 

U ostalim utakmicama, pobede su upisali i Golden stejt Voriorsi, za koje je Klej Tomson ubacio 41 poen, zatim Vašington Vizardsi, Los Anđeles Lejkersi i Sakramento Kingsi.

Rezultati:

Sakramento Kingsi - Detroit Pistons 137:129

Vašington Vizards - Šarlot Hornets 106:102

Bruklin Nets - Memfis Grizlis 127:115

Klivlend Kavalirs - Majami Hit 113:87

Hjuston Rokets - Golden stejt Voriors 120:127

Dalas Maveriks - Denver Nagets 97:98

Los Anđeles Lejkers - San Antonio Spars 123:97

NBA liga se nastavlja noćas, a na programu je novih osam utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading